Geluk

Als artiest en zelfstandig ondernemer is het ene project nog niet afgerond of het volgende gaat al weer van start. De ideeën blijven constant in mijn geest omhoog borrelen. De ene uitdaging volgt de andere op en tot op de dag van vandaag ben ik altijd druk en onderweg.

Af en toe word ik moe van mijzelf maar moet er ook niet aan denken om anders te leven dan ik doe. Dit is de weg die ik moet gaan. Samen met Wendy. Mijn privé en mijn drukke werkleven zijn de afgelopen 40 jaar altijd in harmonie geweest. Die harmonie en mijn geluk zijn uitsluitend te danken aan haar. Standvastig en met liefde houdt zij ons leven bijeen. Zonder haar zou de ziel uit mijn leven zijn.

Ik heb geprobeerd in woorden te vangen waarom ik zoveel van haar houd en wat haar zo bijzonder maakt. Alle pogingen daartoe deden echter te kort aan de oprechtheid van mijn gevoelens. Daarom laat ik het zo. Misschien is dat wel het mooiste en meest pure. Niet precies kunnen uitleggen waarom je van iemand houdt maar gewoon zeker weten dat het zo is en dat het altijd zo zal blijven. Zolang wij er samen zijn. Dat is geluk.

– Hans Kazàn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s